Eindejaars monoloog

happy_metal_new_year_by_gildhartt

Hallo, daar ben ik weer. Wat leuk dat je nog steeds mijn blog leest! Inmiddels moet ik mezelf bijna opnieuw voorstellen, zo lang geleden is het dat ik een blog plaatste.
Maar ik wilde het einde van het jaar niet zomaar voorbij laten gaan, zonder er even bij stil te staan.

Voor mij was 2017 het een jaar van opbouwen, na één van de roerigste en meest verkutte jaren uit mijn leven; in 2016 werd ik overspannen en ging ik uit elkaar met de vader van mijn zoon.
Januari begon met het nieuws dat ik een nieuwe woning kon zoeken, aangezien het ‘onverkoopbare’ appartement, wat ik pas 5 maanden huurde, ineens wel was verkocht. Sta je dan, met een spaarrekening die kraterachtige vormen aanneemt en een overspannen huurmarkt. Daar bovenop moest er ook per direct een andere auto komen. STRESS, paniekaanvallen en al dat spul kwam ook weer even voorbij.

Via via kwam het toch nog goed en in maart verhuisden Dave en ik naar het mooie Vlaardingen in een appartement op 14 hoog, met een meer dan prachtig uitzicht. Aan de rand van het natuurgebied rond de Krabbeplas en op fietsafstand van alles wat nodig en minder nodig is. Ik hartje Vlaardingen ❤
Een auto kwam er ook, dus we konden ook nog ergens anders heen. Dave en ik hebben vanaf maart zo ontzettend veel leuke dingen gedaan samen en met anderen. Naar het Dolfinarium, Plaswijckpark, Blijdorp, het strand, een dagje naar Zeeland, op vakantie met Zus en Nichtje, veel zwemmen en nog veel meer! Het was echte quality time, wat we in 2018 zeker gaan voortzetten.

Persoonlijk heb ik ook een belangrijk jaar gehad. Ik voel me weer voor 95% mezelf, ik heb een andere baan en ik heb ook veel leuke dingen gedaan. Met de twee Metallica concerten toch wel als hoogtepunt. 🙂
Ik ben nog steeds gestopt met roken (bijna 2 jaar!!) en in 2018 start ik met MMA (Mixed Martial Arts). De laatste 5% komt dan ook wel goed!

Ik zal het niet te lang houden, want niemand die daar op zit te wachten met champagne in het handje en vuurwerk in de lucht. Ik wil nog wel een aantal mensen extra bedanken, die in 2017 de kers op de taart zijn geweest:

  • Mijn lieve familie, onvoorwaardelijke liefde ❤
  • Mijn lieve vriendin D- hoe, waar en en wanneer dan ook.
  • Mijn steun en toeverlaat M, hopelijk nog vele jaren als (niet)getrouwd stel.
  • S en A, voor mijn toffe nieuwe baan!
  • G, van blog In het hoge Noorden – voor dagelijks een stukje waar ik elke dag naar uit kijk en met plezier blijf lezen.

Tot in 2018!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s